Inschrijving van de Avondvierdaagse geopend DordrechtDORDRECHT – De inschrijving is nog maar net geopend en de eerste 1.500 aanmeldingen zijn al binnen. Dordt staat, na drie gemiste edities, weer te trappelen om de Avondvierdaagse (vier keer 5 kilometer) te lopen.

 

 

 

 

De organisatie is vanaf nu in handen van de Stichting Dordtse Nobelprijs. Zij nam het stokje over van de Dordtse Wandelsportvereniging Willen Is Kunnen (WIK), die het grote evenement maar liefst veertig keer organiseerde. Over de 75e Dordtse editie, die dit jaar gaat plaatsvinden, zegt Willemijn Nobel: “We gaan iets heel moois neerzetten. Het wordt fantastisch leuk! Een vertrouwd evenement, waaraan we nieuwe dingen toevoegen.”

 

Lees meer op : https://dordtcentraal.nl/actueel/inschrijving-van-de-avondvierdaagse-geopend/