Sterrenburg op kantelpunt Tuinhuis DordrechtDORDRECHT – Een top-10 waar Sterrenburgers trots op zijn en een top-10 van verbeterpunten voor de wijk. Deze lijsten kwamen aan bod tijdens het toekomstgesprek over Sterrenburg dat dinsdagmorgen in het Tuinhuis plaatsvond

 

 

 

 

en waar de betrokkenen actief mee aan de slag willen. De organisatie van de bijeenkomst waarvoor bewoners waren uitgenodigd, lag in handen van de buurtvereniging (Tuin van Sterrenburg). Gesproken werd over de stelling: Sterrenburg op een kantelpunt?. Oud-journalist Hans Berrevoets, zelf ook Sterrenburger, was één van de gastsprekers. Hij spreekt over een geslaagde bijeenkomst waarvan een ‘wordt vervolgd’ niet zal uitblijven.

 

Lees meer op : https://dordtcentraal.nl/actueel/sterrenburg-op-een-kantelpunt-sterrenburg-op-een-kantelpunt/