Dode en gewonde bij schietpartij op parkeerterrein Winkelcentrum Walburg ZwijndrechtZWIJNDRECHT – De politie heeft vanmiddag in Schiedam de 49-jarige Minh Nghia Vuong aangehouden. Hij wordt ervan verdacht op 21 januari bij Winkelcentrum Walburg de 66-jarige Michel uit Dordrecht

 

 

 

 

 

dood te hebben geschoten en haar 38-jarige dochter Anneke uit Rotterdam zwaar te hebben verwond. Zij verkeert inmiddels buiten levensgevaar, maakte haar familie deze week bekend. 

Door een tip van een oplettende burger in combinatie met intensief recherchewerk kon de verdachte door de Dienst Special Interventies (DSI) worden aangehouden, meldt de politie. Hij is ingesloten. Op het moment van zijn aanhouding zat de verdachte alleen in een auto. Deze is in beslag genomen voor nader onderzoek. Er is ruim een maand lang onvermoeibaar naar de verdachte gezocht, waarbij hulp van publiek een grote rol speelde, aldus de politie. Door het Openbaar Ministerie werd een beloning van 30.0000 euro uitgeloofd voor de tip die leidde tot de aanhouding. Politie en OM danken iedereen voor het meedenken, delen van informatie en het uitkijken naar de verdachte.

 

lees ook : https://dordtcentraal.nl/actueel/familie-anneke-en-michel-opgelucht-en-dankbaar-na-aanhouding/