Geluidsscherm viaduct N3 bijna afgerond  Copernicusweg DordrechtDORDRECHT – Heijmans is bijna klaar met de bouw van de geluidsschermen langs de A16 en de N3. Er moeten nog twee stukken geplaatst worden.

 

 

 

 

 

Dit zijn de delen op de viaducten boven de Copernicusweg en de Kilweg. De schermen zijn neergezet vanwege de woningbouw die plaatsvindt en gaat vinden in de Amstelwijck-zone.

Het afgelopen jaar is het geluidsscherm langs de N3 gebouwd, met uitzondering van twee stukken die meer voorbereidingstijd nodig hadden. Dit zijn de geluidsschermen op de genoemde viaducten. Op dit moment is de voorbereiding klaar en worden deze laatste meters geluidsscherm neergezet. De werkzaamheden vinden plaats op en onder de viaducten.

De werkzaamheden duren tot 3 februari. Ze vinden voornamelijk plaats op werkdagen, maar ook enkele keren ’s nachts. Vanwege de werkzaamheden is van donderdag 12 tot en met dinsdag 31 januari de Copernicusweg in beide richtingen dicht ter hoogte van het viaduct met de N3. Ook de toerit bij de Copernicusweg naar de N3 richting de A16 is dan dicht.

 

Bron: Dordt Centraal