Dode en gewonde bij schietpartij op parkeerterrein Winkelcentrum Walburg ZwijndrechtZWIJNDRECHT – De politie heeft in het onderzoek naar de 49-jarige voortvluchtige Minh Nghia Vuong, die verdacht wordt van de dodelijke schietpartij in Zwijndrecht, aangetroffen.

 

 

 

 

 

De auto waarmee hij zaterdagmiddag na het schietincident bij Winkelcentrum Walburg is gevlucht, werd afgelopen nacht aangetroffen op de Veldslahof in Zwijndrecht. Dit voertuig is veiliggesteld en wordt onderzocht. De politie vermoedt dat de verdachte nu gebruik maakt van een grijze Skoda Octavia met kenteken KV-121-F. 

De politie doet onafgebroken onderzoek naar de locatie van de voortvluchtige verdachte. De aanleiding van het incident wordt nog steeds gezocht in de relationele sfeer. ‘We begrijpen de bezorgdheid en het aantal vragen naar aanleiding van de dodelijke schietpartij in Zwijndrecht. Het voornaamste doel op dit moment is met man en macht zoeken naar de voortvluchtige om hem aan te houden’, meldt de politie. ‘Dit gebeurt met zichtbare en onzichtbare middelen. Afgelopen dagen zijn er diverse instappen geweest met betrekking tot het onderzoek. Dit heeft nog niet geleid tot de aanhouding van de verdachte’.

 

Lees meer  op : https://dordtcentraal.nl/actueel/update-schietpartij-zwijndrecht-autovoortvluchtige-aangetroffen/