Dode en gewonde bij schietpartij op parkeerterrein Winkelcentrum Walburg ZwijndrechtDORDRECHT – De politie heeft mede dankzij tips vanmiddag op de Kuinder in Rotterdam de grijze Skoda Octavia aangetroffen die vermoedelijk is gebruikt door Minh Nghia Vuong, de 49-jarige Dordtenaar die ervan wordt verdacht zaterdagmiddag

 

 

 

 

zijn 38-jarige ex-vrouw en haar 66-jarige moeder te hebben neergeschoten bij Winkelcentrum Walburg. Hij ging er in een auto vandoor, die in de nacht van maandag op zondag werd teruggevonden op de Veldslahof in Zwijndrecht. De politie deelde het vermoeden dat hij daarna was overgestapt in de grijze Skoda. Deze werd vroeg in de middag teruggevonden in Rotterdam. De politie deed opnieuw een getuigenoproep, nu in de richting van mensen die mogelijk op de Kuinder in de Rotterdamse wijk Zevenkamp iets hebben gezien van het achterlaten van het voertuig.