04112022-1000-pakketten-voor-de-dg-van-de-mantelzorg-Bavinckschool-Singel-Dordrecht-StolkfotografieDORDRECHT – Op donderdag 10 november is de jaarlijkse Dag van de Mantelzorg. MEE Mantelzorg organiseert, in samenwerking met lokale netwerkpartners, voor de tiende keer De Dordtse Verwenweek om mantelzorgers in het zonnetje te zetten.

 

 

 

Deze jubileumeditie werd vandaag feestelijk geopend met de High Tea Thuisbezorgactie voor duizend Dordtse mantelzorgers en degene die zij verzorgen. Mede dankzij de leerlingen van de Bavinckschool aan de Singel wordt dat extra feestelijk, want zij zorgden ervoor dat de dozen waarin de high tea’s worden bezorgd zijn voorzien van mooie teksten en tekeningen.

 

De inhoud van de dozen wordt opnieuw verzorgd door het Dordtse Restaurant Post. Vandaag zetten 75 vrijwilligers van Stichting MBO Dordrecht zich in om tussen 10.00 en 15.00 uur High Tea’s voor twee personen bij duizend mantelzorgers aan huis te serveren. Komende week zijn er nog meer gratis activiteiten voor mantelzorgers, maar veel ervan zijn al volgeboekt.

 

Bron: Dordt Centraal