Feest bij het Parkhuis DordrechtDORDRECHT – Bij het Parkhuis was het vrijdag de hele dag feest. Twee dagen eerder, op 7 september, bestond het Parkhuis 50 + 1 jaar. Door corona kon het vijftigjarig jubileum vorig jaar niet groots gevierd worden. Dat werd nu alsnog gedaan. 

 

 

 

 

De feestelijkheden begonnen met een officieel openingsmoment van nieuwbouwlocatie Haaswijk, gevolgd door een roofvogelshow. Bewoonster mevrouw Lagarde (100) verrichte de openingshandeling met bestuurder Paul van Gennip door het doorknippen van een goudkleuring lint. In de middag werd een Zeskamp georganiseerd voor medewerkers en de dag werd afgesloten met een feest met muziek van onder andere Crazy Piano’s en het Foute Uur van Qmusic.

Het Parkhuis heeft de afgelopen jaren veel ontwikkelingen doorgemaakt, waaronder de oplevering van nieuwbouwlocaties Dubbelsteyn in 2019 en Haaswijk dit jaar. Ook kreeg de organisatie op 9 juni de officiële erkenning als Regionaal Expertisecentrum Korsakov. Volgens het Parkhuis is de belangrijkste reden om het groots aan te pakken de medewerkers: zij verdienen het om in het zonnetje gezet te worden.

 

Bron: Dordt Centraal