FC Dordrecht boekt tweede zege van het seizoen op Den Bosch DordrechtDORDRECHT – Vrijdagavond boekte FC Dordrecht zijn tweede zege van het seizoen in een spannende thuiswedstrijd tegen FC Den Bosch. De Dordtenaren kwamen al na enkele minuten op voorsprong via Feyenoord-huurling Aliou Baldé.

Kort rust miste Samuele Longo de kans om vanaf de penaltystip uit te lopen naar 2-0. Dat gebeurde later in de tweede helft wel via invaller Mauro Savastano. In de allerlaatste minuut deden de gasten uit Den Bosch via Teun Van Grunsven nog wat terug en werd het onnodig toch nog even knijpen. Door de winst staat FC Dordrecht na zes wedstrijden (tweemaal winst, eenmaal gelijk, drie keer verlies) op de twaalfde plaats met zeven punten. De wedstrijd op een kletsnat veld werd geleid door de Belgische scheidsrechter Jordy Vermeire. Volgende week vrijdag speelt de Dordtse ploeg uit bij Helmond Sport.

Bron: Dordt Centraal