Zoeken
Chez heeren Jansen bestaat 20 jaar DordrechtDORDRECHT – Het is dit jaar twintig jaar geleden dat Andreas en Suzanne Hanika restaurant Chez Heeren Jansen overnamen. Ze staan er niet lang bij stil, want na de lockdown zijn ze weer volop aan de slag.

 

 

 

 

Wel heeft het echtpaar hun medewerkers getrakteerd op een dagje uit. “Chez is mijn tweede gezin.” Op de parkeerplaats van Chez Heeren Jansen aan de Wieldrechtseweg wordt een bestelbus ingeladen met in de aanhanger een enorme barbecue. Over een paar uur rekent elders een groot gezelschap op de catering en kookkunst van Andreas Hanika. Binnen krijgt zijn vrouw Suzanne een espresso van Fred, die minstens twee decennia kelner is. Suzanne gaat even zitten aan een leeggekomen tafeltje, de lunchdrukte is voorbij. “Heerlijk om weer volle bak te draaien na de lockdown”, zegt ze. “We hebben het zo gemist. Toch is het nog niet helemaal als vanouds. We zitten hier niet aan een stadsplein, je moet bewust naar ons toe komen. Van lieverlee zien we gelukkig de vertrouwde gezichten weer verschijnen.”

Lees meer op: https://dordtcentraal.nl/actueel/jubileum-en-volop-plannen-bij-chez-heeren-jansen/