De Merwelanden loopt Spierdaagse voor Prinses Beatrix SpierfondsDORDRECHT – Van dinsdag 7 tot en met vrijdag 10 juni doen bewoners, cliënten en medewerkers van De Merwelanden mee aan de Spierdaagse, het scootmobiel-, rolstoel-, rollator- en wandelevenement van het woon-zorgcentrum. De opbrengsten van het evenement gaan naar het Prinses Beatrix Spierfonds. 

 

 

 

De vierdaagse wordt dit jaar voor de veertiende keer gelopen. Lopers van het evenement kiezen een korte route van circa 1 kilometer of een lange route van rond de 3 kilometer en kunnen zich laten sponsoren door familie, vrienden en bekenden. In de brasserie van De Merwelanden staat tevens een ‘spierpot’ waar men een donatie kan achterlaten. Alle opbrengsten van het evenement komen ten goede aan het Prinses Beatrix Spierfonds. Op vrijdag 10 juni wordt het evenement afgesloten met het Blarenbal. Tijdens dit bal wordt de opbrengst bekend gemaakt en worden er welverdiende medailles uitgereikt.

De loop vindt elke dag plaats van 13.30 tot 14.30 uur en vertrekt vanaf woon-zorgcentrum De Merwelanden. Supporters langs de route zijn natuurlijk welkom.

 

Bron: Dordt Centraal