Big Rivers zaterdag DordrechtDORDRECHT – Big Rivers komt vandaag met de eerste helft van de programmering voor het festival, dat 15, 16 en 17 juli de Dordtse binnenstad in muziek en gezelligheid doopt. 

 

 

 

 

Naast de vertrouwde Big Rivers-programmering komt er zoals eerder gemeld ook een spetterend programma op de Spuiboulevard. “We zijn heel trots dat we naast onze programmering van blues tot tribute en soul naar jazz, nu ook een nieuw podium hebben. Onder de naam At the Boulevard wordt door ons een aantrekkelijk, landelijk bekend programma aangeboden”, zegt Anouk van Milink van de festivalorganisatie. Dit zijn betaalde concerten, waarvoor de verkoop morgen start op www.bigrivers.nl. Tijdens vier losse shows zullen artiesten als La Fuente, Vengaboys, Kenny B, Van Dik Hout en de 3J’s optreden.

Lees meer op : https://dordtcentraal.nl/actueel/big-rivers-komt-met-namen/