Jumbo Foodmarkt Dordrecht sponsort vanaf dit jaar alle schoolsporttoernooien in Dordrecht met gezonde  tussendoortjesDORDRECHT – Met ingang van dit jaar sponsort Jumbo Foodmarkt Dordrecht alle schoolsporttoernooien met groente en fruit. Hierin wordt samengewerkt met JOGG-Dordrecht en Dordt Sport.

 

 

 

 

JOGG-Dordrecht zet zich al tien jaar in om de omgeving van kinderen in Dordrecht gezonder te krijgen. Een gezonde omgeving rond sportevenementen sluit hier bij aan. Deze hebben een groot bereik, zijn zichtbaar en inspireren tot een positieve boodschap om sport te associëren met een gezonde leefstijl. Een sportevenement gezonder insteken voor deelnemers en bezoekers is dus een mooie kans. JOGG-Dordrecht is dan ook blij met deze samenwerking met Dordt Sport en Jumbo Foodmarkt Dordrecht.

Lees meer op : https://dordtcentraal.nl/actueel/jumbo-foodmarkt-sponsort-dordtse-schoolsporttoernooien/