Big Rivers Vrijdag Centrum DordrechtDORDRECHT – Na twee jaar komt Big Rivers terug naar de binnenstad van Dordrecht met een nieuwe editie. Op 15, 16 en 17 juli kan Dordrecht weer genieten van het festival zoals we het kennen. Het evenement gaat terug naar het welbekende concept, tevens zullen er een aantal nieuwe elementen worden toegevoegd.

 

 

 

 

 

Big Rivers is terug van weggeweest. Nadat het festival twee jaar achter elkaar niet door kon gaan door de beperkingen van de coronamaatregelen, zal het dit jaar terugkeren naar het centrum van Dordrecht. De organisatie van het festival, bij monde van festival directeur Liselotte Gatzen, laat weten “We willen het gevoel van voor de pandemie terug laten komen. Lekker dansen en genieten met je vrienden en familie op dit enige echte ‘Dordtse Feessie’ is iets wat iedereen gemist heeft.”

 

Lees meer op : https://dordtcentraal.nl/actueel/big-rivers-dit-jaar-weer-in-originele-vorm-te-beleven/