Vaccinatielocaties tot en met zaterdag dicht vanwege stormDORDRECHT – Vanwege het stormachtige weer zijn de vaste vaccinatielocaties van de GGD ZHZ in Gorinchem, Dordrecht en Puttershoek sinds woensdagavond sinds woensdagavond en tot en met zaterdag 19 februari gesloten. De tenten kunnen gaan bewegen en daardoor veel lawaai veroorzaken.

 

 

 

De veiligheid van de medewerkers en bezoekers kan daarom niet gegarandeerd worden. Gezien de omgewaaide hekken bij de locatie in Dordrecht lijkt dat geen overbodig besluit.

Wie een afspraak heeft op de dagen dat de locaties gesloten zijn, wordt per sms op de hoogte gebracht. Daarbij wordt de keuzemogelijkheid geboden op een ander moment tijdens de vrije inloop langs te komen of naar één van de tijdelijke vaccinatielocaties voor fijnmazig vaccineren te gaan. De geplande coronavaccinatie voor kinderen wordt verschoven naar volgende week. De GGD ZHZ neemt hierover telefonisch contact op met degenen die een afspraak voor kinderen hebben gemaakt. Kinderen kunnen geen coronavaccinatie halen op een tijdelijke vaccinatielocatie voor fijnmazig vaccineren.

UPDATE:
Vrachtwagens en zeecontainers moeten morgen de vaccinatietent aan de Laan van Europa beschermen tegen de mogelijke zware winstoten.

 

Bron: Dordt Centraal