Zoeken
Gedeputeerde Anne Koning maakt wandeling samen met wethouder Rik vd Linden langs de Spoorzone DordrechtDORDRECHT – De vraag naar bedrijfsruimte in de regio zit stevig in de lift en de leegstand op de kantorenmarkt neemt af. Dat blijkt uit onderzoek in opdracht van het samenwerkingsverband Smart Delta Drechtsteden.

 

 

 

 

 

Uit het onderzoek blijkt tevens dat de eisen, die aan kantoorpanden gesteld worden in heel Nederland, veranderd zijn. Er is een toenemende behoefte aan moderne werkplekken met ruimte voor uitwisseling met medewerkers van andere bedrijven; kantoorpanden die dichtbij het openbaar vervoer zijn en bij voorzieningen. Deze kantoren zijn in de Drechtstedenregio steeds schaarser.

 

Lees meer op : https://dordtcentraal.nl/actueel/vraag-naar-kantoren-bij-ov-en-voorzieningen-groeit/