Zoeken
13012022-FC-Dordrecht-Jong-AZ-verplaatst-naar-maandagavond-Dordrecht-StolkfotografieDORDRECHT – De voetbalwedstrijd in de Keukenkampioen Divisie tussen FC Dordrecht en Jong AZ van vrijdagavond gaat niet door vanwege coronagevallen bij de AZ. Bij FC Dordrecht zijn er geen gevallen in de selectie. De KNVB heeft vrijdagmiddag laten weten dat de wedstrijd is verplaatst naar maandagavond 17 januari aftrap 20:00 aan de krommedijk in Dordrecht.

 

 

 

 

13012022-FC-Dordrecht-Jong-AZ-verplaatst-naar-maandagavond-Dordrecht-StolkfotografieDORDRECHT – De voetbalwedstrijd in de Keukenkampioen Divisie tussen FC Dordrecht en Jong AZ van vrijdagavond gaat niet door vanwege coronagevallen bij de AZ. Bij FC Dordrecht zijn er geen gevallen in de selectie. De KNVB heeft vrijdagmiddag laten weten dat de wedstrijd is verplaatst naar maandagavond 17 januari aftrap 20:00 aan de krommedijk in Dordrecht.