Zoeken
Winkeliers dopen stad om in Antwerpen om lockdown te brekenDORDRECHT – Dordrecht is omgedoopt tot Antwerpen! Het bestuur van Promotie Ondernemers Binnenstad Dordrecht (POBD) is vanmorgen een actie gestart waarbij heel veel straten in de binnenstad het naambord veranderd is in Antwerpen.

 

 

 

 

 

De boodschap van POBD is: het moet anders! Een duidelijk signaal naar de regering en overheid. Voorzitter van de POBD, Arien van Pelt: “De nood onder ondernemers is groot. Wij vinden dat de winkels en horeca gecontroleerd open moeten zijn, net als bij onze zuiderburen. Deze actie met het veranderen van de naam is een knipoog naar België, waar de winkels wel open zijn gebleven en veel Nederlanders naar zijn afgereisd om te kunnen shoppen.”

 

Lees meer op : https://dordtcentraal.nl/actueel/winkeliers-dopen-stad-om-in-antwerpen-om-lockdown-te-breken/