Zoeken
Vijftig appeltaarten voor Albert Schweitzer Ziekenhuis DordrechtDORDRECHT – Het is dinsdagochtend en chef Joan staat samen met de werknemers van Den Witten Haen vijftig appeltaarten te bakken voor personeel van het Albert Schweitzer ziekenhuis. Tijdens het bakken is het een dolle boel waarbij vooral gezelligheid en de huiselijke geur van appeltaart de ruimtes in Den Witten Haen vult.

 

 

 

 

 

Lachend maar ook enorm geconcentreerd staat Matthijs de appels te schillen en staat Denise de suiker af te wegen onder leiding van chef Joan, het brein achter alle lekkernijen van Coffeelicious. “We hebben zoveel zin om morgen de appeltaarten af te geven bij de toppers in de zorg. Zij staan al bijna twee jaar klaar voor iedereen die ziek wordt.” Den Witten Haen personeel is enthousiast over deze appeltaartensamenwerking met Coffeelicious en Jumbo Sterrenburg. “We willen allemaal graag iets doen voor een ander en zijn enorm betrokken bij onze stad. We vinden het te gek dat Fiona en Jeroen (de ondernemers achter respectievelijk Coffeelicious en Jumbo Sterrenburg, red.) met ons deze actie willen opzetten”, vertelt Rick van Lier Bedrijfsmanager Den Witten Haen.

 

Lees meer op : https://dordtcentraal.nl/actueel/vijftig-appeltaarten-voor-albert-schweitzer-ziekenhuis/