Zoeken
Bomen verwijderd om ruimte te maken nieuw geluidsscherm Wielwijk DordrechtDORDRECHT – Heijmans Infra gaat een paar kilometer aan nieuwe geluidsschermen langs de A16 en de N3 neerzetten. Dit wordt gedaan in verband met de bouw van honderden woningen binnen het project Amstelwijck. Langs de A16 was bij businesspark Amstelwijck het werk al begonnen. Deze week wordt verderop bij Wielwijk gestart met de voorbereidingen en langs de N3 bij Wilgenwende. 

 

 

 

 

 

Bij Wielwijk zijn vandaag de werkzaamheden. Het gaat onder andere om het kappen van bomen, het plaatsen van funderingspalen en het plaatsen van enkele damwanden. Tussen de Simon de Danserweg en de Laan van Londen moeten enkele bomen worden verwijderd om ruimte te maken. Van een groot deel van de bomen worden alleen wat takken afgezaagd, zodat ze straks weer kunnen uitgroeien. Het werk duurt ongeveer twee weken.

 

 

Lees meer op : https://dordtcentraal.nl/actueel/voorbereidingen-voor-nieuw-geluidsscherm-bij-wielwijk/