Joop en Tonie Teuteberg terug met Wintercircus Royal DordrechtDORDRECHT – Vol trots namen vanmorgen zoon Tonie en Joop Teuteberg (72) de gemeentelijk vergunning in ontvangst voor de opbouw en uitvoering van Circus Royal. Ondanks corona en na negen jaar afwezigheid, ziet de Dordtse circusfamilie zijn droom uitkomen: een herleving van de oude gloriejaren.

 

 

 

 

 

Met het clownstrio Los Ginos is de reünie in Dordrecht op het Plein van Europa, compleet. Waar volgens Tonie alle andere circussen in Nederland deze kerstdagen besloten hebben geen voorstellingen te geven, wordt in Dordt de gehuurde circustent wel opgebouwd. “We moeten helaas wel met minder zitplaatsen werken en ook het aantal voorstellingen is beperkt tot twee per dag: om 12.00 en om 15.00 uur. Een orkest kunnen we ons niet veroorloven maar als we quitte draaien dan is voor ons de droom al uitgekomen om eindelijk weer een circus in onze stad te hebben.” Aldus Tonie.

Lees woensdag meer over het herleefde kerstcircus in Dordt Centraal. Voor het boeken van een ticket: www.dordtswintercircus.nl.