Zoeken
Jumbo opent nieuwe ‘hub’ in Dordrecht Heliotroopring DordrechtDORDRECHT – Jumbo Supermarkten opent vandaag in Dordrecht zijn vijftiende ‘thuisbezorghub’. Vanuit deze nieuwe distributielocatie aan de Heliotroopring 200 zullen online bestelde boodschappen via jumbo.com en de Jumbo-app

 

 

 

 

rechtstreeks bezorgd worden bij klanten in Barendrecht, Dordrecht, Hellevoetsluis, Ridderkerk, Rotterdam, Spijkenisse en Zwijndrecht. Een voordeel is dat klanten in de regio hierdoor meer keuze hebben uit verschillende bezorgmomenten. De online bestellingen worden vanuit Bleiswijk voortaan geleverd bij de nieuwe hub in Dordrecht. Vervolgens vinden de boodschappen vanuit hier, en niet langer via de winkels, hun weg rechtstreeks naar klanten thuis of op het werk.

 

Lees meer  op : https://dordtcentraal.nl/actueel/jumbo-opent-nieuwe-hub-in-dordrecht/