Zoeken
World cup Shorttrack in DordrechtDORDRECHT – Wegens de aangescherpte richtlijnen mag er geen publiek aanwezig zijn bij de World Cup Shorttrack van 25 tot en met 28 november in de Sportboulevard Dordrecht.

 

 

 

 

 

Het evenement zelf, dat de status van Olympisch Kwalificatie Toernooi heeft, gaat wel door. Ticketkopers krijgen hun geld terug van organisator TIG Sports. De wedstrijden zijn wel het hele weekend te volgen op schaatsen.nl en bij de NOS op NPO1.

Voor de kinderen uit de groepen 5 en 6 van negen Dordtse basisscholen die in het kader van het IJssportakkoord, een samenwerking van kunstrijvereniging De Drechtsteden, ijshockeyclub Dordrecht Lions en IJssportvereniging Alblasserwaard, kennismaken met verschillende ijssporten en op 25 november naar het evenement zouden gaan heeft Dordt Sport een alternatief bedacht. De oproep: ‘Maak een tekening met een succeswens voor het Nederlands team of voor een van de andere landen. Deze hangen we op in de kleedkamers. Mail naar t.verbaas@dordrecht.nl als je mee willen doen. Tim Verbaas haalt ze uiterlijk woensdag 24 november op’. Ook leuk: ‘Versier de klas en moedig, in het oranje, de shorttrackers aan. Doe tussendoor shorttrackoefeningen en kom meer over de sport te weten via een shorttrackquiz aan de hand van het filmpje ‘WK Shorttrack Dordt Sport’ op YouTube’:

 

https://www.youtube.com/watch?v=7NulPMvkADI&t=753s

 

Bron: Dordt Centraal