Zoeken
Vernieuwde stadspolderring DordrechtDORDRECHT – De vernieuwing van de Stadspolderring nadert zijn voltooiing. Op 1 november moet de klus geklaard zijn. De werkzaamheden zijn gestart in mei. De hele ring vertoonde na twintig jaar scheuren en verzakkingen en moest compleet vernieuwd worden.

 

 

 

 

 

Op sommige plekken wordt/is de weg ook anders ingericht om de verkeersveiligheid te vergroten. Op dit moment wordt gewerkt aan fase 8 en 9. Deze laatste fases zijn samengevoegd om de overlastperiode twee weken te verkorten. Dit om te voorkomen dat als het weer te koud wordt, het aanbrengen van de deklagen van de asfaltverharding uitgesteld moet worden naar het voorjaar. Het nadeel van de keuze voor het samenvoegen van fase 8 en 9 is dat de ontsluiting over het Mina Krüseman-erf langer duurt. 

Lees meer op : https://dordtcentraal.nl/actueel/vernieuwing-stadspolderring-bijna-klaar/