Zoeken
Groot onderhoud N3 bijna gereed DordrechtDORDRECHT – Vanochtend is na ruim een jaar groot onderhoud de N3 met super strak wegdek volledig beschikbaar voor het verkeer. De weg verkeerde in slechte staat en kreeg daarom over het hele tien kilometer lange traject nieuwe fundering en asfalt. Ook andere onderdelen van de weg zijn vervangen zoals de verlichting en voegovergangen van bruggen en viaducten.

 

 

 

 

De nachten van 4 tot en met 6 oktober zijn gebruikt om de laatste wegversmalling tussen de A15 en de Merwedestraat te verwijderen. Het groot onderhoud aan de N3 is hiermee op een aantal afrondende werkzaamheden na gereed. Eind oktober/begin november zal de N3 ter hoogte van de Wantijbrug nog twee lange weekenden in één richting afgesloten zijn in verband met afrondende werkzaamheden.

Lees meer op : https://dordtcentraal.nl/actueel/groot-onderhoud-n3-is-op-haar-na-gereed/