Geldige QR-code DordrechtPAPENDRECHT – Zowel maandag als afgelopen dinsdag hebben ruim zestig mensen gebruik gemaakt van de hulp die de gemeente Papendrecht biedt bij het krijgen van een coronabewijs (coronapas). Wethouder Corine Verver (Dienstverlening) en waarnemend burgemeester Annemiek Jetten namen zelf een kijkje in de speciaal ingerichte ruimte in het gemeentehuis.

 

 

 

Ook hulp nodig bij aanvragen coronapas?
Inwoners van 13 jaar en ouder die moeite hebben met het zelf aanvragen van een digitale of papieren coronapas, nog tot en met vrijdag 8 oktober terecht in het gemeentehuis aan de Markt 22 in Papendrecht. In een speciaal daarvoor ingerichte ruimte zijn medewerkers van de gemeente aanwezig op de volgende dagen en tijden: Maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 12.00 uur (t/m vrijdag 8 oktober) , vrijdagavond 1 oktober tussen 17 en 19.30 uur en vrijdagavond 8 oktober tussen 17 en 19.30 uur. 

Meer informatie kijk dan op : https://www.papendrecht.nl/Inwoners/Overzicht_Inwoners/Nieuws_en_bekendmakingen/Nieuwsarchief/2021/september/Gemeente_Papendrecht_gaat_helpen_bij_krijgen_corona_toegangsbewijs