Zoeken
Geslaagde en sfeervolle Open MonumentendagenDORDRECHT – De Open Monumentendagen zijn ieder jaar bij uitstek de gelegenheid voor een breed publiek van bezoekers uit de stad, de regio en heel Nederland om de historische binnenstad van Dordrecht te ontdekken.

 

 

 

Ook dit jaar zagen de Open Monumentendagen er anders uit wegens corona. Er waren minder geopende monumenten, net als in 2020, maar door een aangepast programma met veel activiteiten in de buitenlucht en een gevarieerd digitaal aanbod genoot een groot aantal mensen van de Dordtse Open Monumentendagen. In het teken van het landelijke thema ‘Mijn monument is jouw monument’ was er in en rondom de historische binnenstad een uitgebreid en goed bezocht programma.

 

Lees meer op : https://dordtcentraal.nl/actueel/geslaagde-en-sfeervolle-open-monumentendagen/