Zoeken
mobiele vaccinatie-unit GGD in  Bosboom-Toussaintstraat DordrechtDORDRECHT – Op de vaccinatielocatie Oranje Wit in Dordrecht is gisteren de 500.000e vaccinatie in Zuid-Holland Zuid gezet. De GGD ZHZ greep het moment aan om alle medewerkers voor hun inspanning van de afgelopen maanden te bedanken. Zij werden op alle locaties getrakteerd op taart.

 

 

 

De afgelopen maanden is een geweldige prestatie neergezet, stelt GGD ZHZ. ‘Op alle vaccinatielocaties is met man en macht gewerkt om de inwoners van onze regio zo snel mogelijk te vaccineren. Met het behalen van deze mijlpaal van 500.000 vaccinaties, wordt deze geweldige prestatie gemarkeerd en is ook de periode van grootschalige vaccinatie bijna ten einde’.

Lees meer op : https://dordtcentraal.nl/actueel/ggd-zuid-holland-zuid-viert-mijlpaal-van-500-000-vaccinaties/