Zoeken
Agenten en verdachte gewond bij schietpartij Transvaalbuurt DordrechtDORDRECHT – De toestand van de drie slachtoffers die gisteravond gewond raakten bij het schietincident op de De la Reystraat is stabiel, meldt het OM Rotterdam. Ze zijn buiten levensgevaar.

 

 

 

 

 

Twee van de drie slachtoffers zijn agenten. Het derde slachtoffer (24) is een verdachte. Hij heeft net als een 34-jarige man die eveneens als verdachte werd aangehouden geen vaste woon- of verblijfplaats. De derde aanhouding in de zaak betreft een 38-jarige Dordtenaar. De Rijksrecherche heeft het onderzoek overgenomen, omdat er ook door de politie is geschoten. Kort voor 21.00 uur gisteravond kwam er bij de politie een melding binnen dat op de Christiaan de Wetstraat in Dordrecht door een aantal personen overlast werd veroorzaakt. Zij waren tegen auto’s aan het schoppen, aan het schreeuwen en gooiden spullen tegen deuren aan.

https://dordtcentraal.nl/actueel/update-toestand-gewonden-schietpartij-stabiel/