Zoeken
Selectie FC Dordrecht presenteert zich aan de persDORDRECHT – In het centrum van de stad is woensdagmiddag de nieuwe selectie van FC Dordrecht voor het nieuwe voetbalseizoen 2021/2022 gepresenteerd aan de pers. Nieuwste namen in de selectie zijn voormalig internationaal jeugdkeeper Joey Koorevaar (20) en centrale verdediger Jop van der Avert (21).

 

 

 

Met de spelersbus vertrokken de drieëntwintig spelers, met elf nieuwe namen, en de technische staf vanaf het stadion richting de binnenstad. Nabij de Wijnbrug werden ze in de Dordtevaar en langs de waterkant op de foto gezet. Begin augustus trapt FC Dordrecht af tegen Jong PSV.

Talenten

Begin juli maakte FC Dordrecht acht namen bekend van nieuwe spelers die zijn gecontracteerd voor het seizoen 2021/2022. Recentelijk kwamen daar nog Toine van Huizen (31) afkomstig van De Graafschap, Jop van der Avert (21), talentvolle linker centrale verdediger bij NAC en Willem II, en keeper Joey Koorevaar (20).

Europees kampioen

Joey Koorevaar doorliep de keepersopleiding van Feyenoord en speelde vier jaar als jeugdinternational. In 2018 werd hij met het Nederlandse Jeugdelftal O17 Europees kampioen. Met de nieuwe selectie belooft het een mooi seizoen te worden aan de Krommedijk. Begin augustus trapt FC Dordrecht af tegen Jong PSV. 

Bron: Dordt Centraal