Zoeken
mobiele vaccinatie-unit GGD in  Bosboom-Toussaintstraat DordrechtDORDRECHT – Vanaf vandaag tot en met vrijdag 23 juli kan iedereen in Dordrecht die nog niet gevaccineerd is zonder afspraak op twee locaties een prik tegen corona krijgen. In deze week staat een vaccinatie-unit van de GGD ZHZ in de Bosboom-Toussaintstraat en op het Energieplein.

 

 

 

Bijna alle leeftijdsgroepen hebben inmiddels een uitnodiging voor een coronavaccinatie ontvangen. De komende tijd kunnen zij hun eerste en/of tweede vaccinatie krijgen op één van de vaccinatielocaties van de GGD. De GGD ZHZ zet daarnaast in op een meer wijkgerichte aanpak in wijken waar de vaccinatiegraad achterblijft. Het belangrijkste doel is dat mensen goed geïnformeerd zijn en dat de vaccinatiegraad verder omhoog gaat.

De GGD plaatst een mobiele vaccinatie-unit in de Bosboom-Toussaintstraat 62 (tegenover de Buitenwacht). Deze unit staat er nog tot en met woensdag 21 juli tussen 12.00 uur en 20.00 uur. Op donderdag 22 en vrijdag 23 juli staat de vaccinatie-unit op het Energieplein tussen 12.00 uur en 20.00 uur. Dordtenaren kunnen zich daar zonder afspraak melden voor informatie en voor een coronavaccinatie. Er zijn vanuit de GGD onder andere (meertalige) voorlichters, medisch- en administratief personeel aanwezig.

Bron: Dordt Centraal