Zoeken
GGD ZHZ zet 250.000e prikDORDRECHT – Van maandag 19 juli tot en met vrijdag 23 juli kan iedereen in Dordrecht die nog niet gevaccineerd is zonder afspraak op twee locaties een prik tegen corona krijgen. In deze week staat een vaccinatie-unit van de GGD ZHZ in de Bosboom-Toussaintstraat en op het Energieplein.

 

 

 

Bijna alle leeftijdsgroepen hebben inmiddels een uitnodiging voor een coronavaccinatie ontvangen. De komende tijd kunnen zij hun eerste en/of tweede vaccinatie krijgen op één van de vaccinatielocaties van de GGD. De GGD ZHZ zet daarnaast in op een meer wijkgerichte aanpak in wijken waar de vaccinatiegraad achterblijft. Het belangrijkste doel is dat mensen goed geïnformeerd zijn en dat de vaccinatiegraad verder omhoog gaat.

Lees meer op : https://dordtcentraal.nl/actueel/ook-zonder-afspraak-vaccineren-bij-prikbus-in-twee-dordtse-wijken/