Zoeken
De Grote Reddingsdag van de Redders van Dordt Wantij DordrechtDORDRECHT – Leerlingen uit groep 6 gingen vrijdagochtend met zelfgebouwde vlotten het Wantij op om bewoners te evacueren. Toen alle evacués veilig aan de overkant waren gebracht, werden de kinderen beëdigd als Redder van Dordt door wethouder Piet Sleeking.

 

 

 

Gelukkig was er niet echt sprake van een overstroming, met het is niet verkeerd om er over na te denken wat je moet doen als het wel gebeurt. In de afgelopen maanden hebben meer dan 130 leerlingen uit groep 6 geleerd over waterveiligheid en hoe zij zich kunnen voorbereiden op een overstroming. Met de reddingsactie gaf burgemeester Kolff het startschot voor de Grote Feestelijke Reddingsdag.

Lees meer op:  https://dordtcentraal.nl/actueel/redders-van-dordt-in-actie/