Zoeken
Drie projecten die worden uitgevoerd in zomer N3 DordrechtPAPENDRECHT – Deze week werkt aannemer Boskalis drie nachten tussen de A15 en de Merwedestraat richting Dordrecht aan het groot onderhoud van de N3. In deze nachten wordt een barrier bij de Papendrechtsebrug verwijderd.

 

 

 

 

Deze werkzaamheden lopen vooruit op de eerste van vier weekendafsluitingen bij de Papendrechtsebrug. Deze eerste weekendafsluiting vindt plaats vanaf de A15 tot de Merwedestraat (in beide richtingen) vanaf vrijdag 25 juni 22.00 uur tot maandag 28 juni 05.00 uur. Houd rekening met extra reistijd. Rijkswaterstaat adviseert weggebruikers om de N3 zoveel mogelijk te vermijden en de aangegeven omleidingen te gebruiken.

Lees meer op : https://dordtcentraal.nl/actueel/drie-nachtafsluitingen-en-weekendafsluiting-bij-papendrechtsebrug/