Zoeken
College wil bedrijventerrein bij Weeskinderendijk kopen voor ontwikkeling Maasterras DordrechtDORDRECHT – Het college van burgemeester en wethouders stelt de gemeenteraad voor het bedrijventerrein aan de Weeskinderendijk van Stellebos Onroerend Goed BV aan te kopen en daarvoor 5 miljoen euro beschikbaar te stellen.

 

 

 

Dit grotendeels leegstaande terrein met loodsen aan de Weeskinderendijk-Boven ligt ingeklemd tussen de weg naar de Stadsburg en de Weeskinderendijk. Met de aankoop wordt een volgende stap gezet naar de uitvoering van de plannen voor het Maasterras. Er komen tot het jaar 2030 10.000 nieuwe woningen in Dordrecht, waarvan een groot deel in de Dordtse Spoorzone. Het Maasterras is met ongeveer 2.000 woningen, één van de vier ontwikkelgebieden in de Spoorzone.

Lees meer op : https://dordtcentraal.nl/actueel/aankoop-bedrijventerrein-bij-weeskinderendijk-voor-ontwikkeling-maasterras/