Zoeken
Mooi geldbedrag voor hondje Pippi DordrechtDORDRECHT – Mirjam Addiks, beheerster van dierenzorgcentrum Louterbloemen waar het bijna drie weken geleden opgevangen gewonde zwerfhondje Pippi verblijft, meldt dat de voorpoot van de hazewindhond toch geamputeerd is.

 

 

 

Het lieve hondje werd op de Zeedijk gevonden met een geopereerde, gespalkte poot die ernstig ontstoken was. Het Dordtse dierenzorgcentrum deed zonder resultaat een oproep aan de eigenaar van de hond en startte de behandeling. Toen al werd gevreesd dat de poot van het hondje mogelijk niet gespaard kon blijven. Gisterenavond ging het slechter met het hondje, dat door het dierenzorgcentrum Pippi genoemd is en heeft Addiks de dierenarts gevraagd te doen wat nodig was om Pippi te redden. Pippi maakt het naar omstandigheden goed. 

Lees meer op : https://dordtcentraal.nl/actueel/voorpoot-gevonden-hondje-pippi-toch-eraf/