Politiewagen 2020Dordrecht – Een 29-jarige man uit Dordrecht is op 22 mei bij een schietincident aan de Hastingsweg lichtgewond geraakt. De man liep tussen 01.05 en 01.15 uur van de Groenezoom in de richting van de Provincialeweg en kwam onder het spoorviaduct twee mannen tegen. De mannen spraken hem aan en ineens hoorde het slachtoffer twee knallen.

 

 

 

 

Hij voelde een scherpe pijn en zag de mannen samen op een zwarte scooter wegrijden, over het fietspad langs het spoor richting de Vissersdijk. Het slachtoffer rende naar het benzinestation aan de Provincialeweg waar de politie werd gebeld. De daders werden niet meer gevonden. Ze waren beiden in het zwart gekleed. De een was ongeveer 1.70m lang, de ander 1.90m. Het slachtoffer is in het ziekenhuis behandeld.

Informatie en beelden welkom
Was u getuige van het incident of heeft u de daders ervoor of erna nog gezien? Of heeft u wellicht beelden van de daders? Alle informatie is welkom op 0900-8844 en vraagt u dan naar de recherche in Dordrecht. Onderstaand tipformulier invullen kan natuurlijk ook. Blijft u liever anoniem? Bel 0800-7000.