Zoeken
Louterbloemen op zoek naar eigenaar gespalkte hond DordrechtDORDRECHT – Bij Louterbloemen is een hond opgevangen met een gespalkte poot, die op 17 mei langs de Zeedijk werd aangetroffen. Ze is niet gechipt. Het dierentehuis is op zoek naar de eigenaar.

 

 

 

 

 

De hond had de nodige medische hulp nodig bij binnenkomst. Het verband rond de gespalkte poot was vies en de wond was ontstoken. De pin die ergens in de afgelopen twee weken in de poot is gezet stak door de wond naar buiten. Het dier wordt behandeld met antibiotica en pijnstillers. Om de twee dagen wordt het verband vervangen. Dit gebeurt onder narcose, omdat het anders te pijnlijk is. De kans dat de poot niet behouden kan worden, is aanwezig. Louterbloemen hoopt dat de eigenaar zich meldt.

Lees meer op : https://dordtcentraal.nl/actueel/louterbloemen-op-zoek-naar-eigenaar-gespalkte-hond/