Zoeken
Studenten Dok Bistro Smoothie Days DordrechtDORDRECHT -372 euro heeft de smoothie-actie van Triska Stal, Lizze Muller, Femke van der Hammen en Isis van der Wulp opgeleverd. DOK Bistro en No.38 City Bakery Café krijgen ieder de helft van de opbrengst van de verkoop van smoothies.

 

 

 

De zestienjarigen leerlingen van het Stedelijk Dalton Lyceum maakten vorige week vrijdag en zaterdag verse smoothies als opdracht voor hun maatschappelijke stage. Vooral vrijdag vonden de zelfgemaakte gezonde drankjes gretig aftrek. Triska: “Vrijdag was het mooi weer en kwamen er veel mensen naar de stad. Deze dag hebben we zeker honderd smoothies verkocht. Vooral de Yellow Sunshine viel in de smaak. Zaterdag was het slecht weer en moesten we het vooral hebben van vrienden en bekenden. Ook enkele docenten van onze school kwamen langs en mensen van Next Up, die ons geholpen hebben deze actie voor te bereiden. Zij waren allemaal erg enthousiast.”


Lees meer op : https://dordtcentraal.nl/actueel/smoothies-vallen-in-de-smaak/