Zoeken
Oranjefestival bij ZBC´97 Bakestein ZwijndrechtZWIJNDRECHT – Een stralende zon en stralende kinderen op Hemelvaartsdag bij de Zwijndrechtse voetbalclub ZBC ’97. Voor het eerst werd bij die club het KNVB Oranjefestival georganiseerd. Met een opkomst van rond de vijftig kinderen tussen 4 en 11 jaar was het meteen een succes.

 

 

 

 

Verdeeld in groepjes begonnen de jongste kinderen met hun begeleiders in de voetbalkooi aan de diverse spelvormen die door een groep vrijwilligers waren klaargezet. Roulerend van het ene naar het andere voetbalspel beleefden zij enorm veel plezier en konden zij goed kennis maken met de voetbalsport. De oudere kids droegen KNVB-hesjes met de namen van de spelers en speelster van het Nederlands elftal op hun rug. Zij begonnen met de strijd om de penaltybokaal met keeper Michael als tegenstander.

Lees meer op : https://dordtcentraal.nl/actueel/kinderen-genieten-tijdens-oranjefestival-bij-voetbalclub-zbc-97/