Zoeken
Big Rivers Vrijdag Centrum DordrechtDORDRECHT – Onder andere Maan, Kevin, Whispering Sons en Het Gezelschap staan op het programma van Bibelot tijdens de Dordtse Feesten. Dat maakt het Poppodium vandaag bekend. De concerten vinden deze zomer van vrijdag 23 juli tot en met dinsdag 27 juli plaats aan de Energiekade. Het programma bevat voor elk wat wils, van bekende namen tot opkomend talent.

 

 

 

Zangeres Froukje en rapper S10 trappen het Bibelot programma op vrijdag 23 juli af. Onder de noemer Vakwerk kan het publiek niet alleen genieten van optredens van de twee artiesten, maar krijgen ze ook een uniek kijkje in de muziekindustrie. Voorafgaand aan de
concerten vertellen S10 en artiestmanager Froukje Bouma in het Energiehuis over wat er allemaal komt kijken bij de carrière van een artiest. Op zaterdag 24 juli betreden hiphop artiesten Kevin, Défano Holwijn en Numidia het podium aan de Energiekade tijdens een XL editie van de concertreeks Wave. Speciaal voor de kleinsten onder ons is er op zondag 25 juli in de middag een kinderconcert met Monique Smit en Juf Roos. Hierna volgt het avondprogramma met een optreden van zangeres en hitmachine Maan. Op maandag 26 juli treden lokale artiesten Het Gezelschap en Kay Slice op tijdens het minifestival Schicht. Het programma wordt op dinsdag 27 juli afgesloten met concerten van Whispering Sons en Queen’s Pleasure gepresenteerd door Bibelot in samenwerking met DOOR.

 

Lees meer op : https://dordtcentraal.nl/actueel/maan-het-gezelschap-en-anderen-op-dordtse-feesten/