Zoeken
Jozua Douglas leest voor in klassen JFK zuidendijk DordrechtDORDRECHT – De John F. Kennedyschool, locatie Zuidendijk, heeft maandag bezoek gehad van de bekende kinderboekenschrijver Jozua Douglas. Hij is onder andere bekend van de boeken uit de Costa Banana serie en zijn bekroonde boek ‘De verschrikkelijke badmeester’. Maar ook voor jongere kinderen heeft hij diverse boeken geschreven.

 

 

Allereerst ging hij op bezoek bij groep 4 van juf Marike. Daar vertelde hij over de verschillende boeken die hij heeft geschreven. Ook vertelde hij waar hij zijn inspiratie vandaan haalt en hoe hij op het idee kwam om kinderboekenschrijver te worden. Daarna was het tijd voor een bezoek aan groep 7. Hier leest meester Martijn al maanden voor uit de boekenserie van Costa Banana. De klas heeft de afgelopen weken gewerkt aan allerlei projecten rondom Costa Banana en meester Martijn maakte zelfs een maquette van het land. Na afloop van het bezoek sloten ze dan ook toepasselijk af met een kopje bananensoep. 

Lees meer op : https://dordtcentraal.nl/actueel/kinderboekenschrijver-bezoekt-john-f-kennedyschool/