Zoeken
Estafette langs sociale werkbedrijven in Zuid-Holland voor nieuwe cao Drechtwerk DordrechtDORDRECHT – Vakbond FNV gaat een estafette langs sociale werkbedrijven in heel Nederland. Deze week waren zes bedrijven in Zuid-Holland aan de beurt, waaronder op donderdag Drechtwerk in Dordrecht.

 

 

 

Met de estafette vraagt de vakbond aandacht voor de eerste, compleet nieuwe cao voor werknemers met een arbeidsbeperking die onder de Participatiewet vallen. Floor Provoost, bestuurder FNV Overheid: “We hebben na een lange strijd nu eindelijk een onderhandelingsresultaat over de cao ‘Aan de slag’. Maar de leden hebben het voor het zeggen, zij mogen nu stemmen. Wij willen van hen weten wat zij vinden van deze cao. Het is belangrijk dat de mensen om wie het gaat, meedenken en meebeslissen over hun eigen arbeidsvoorwaarden.”

Lees meer op : https://dordtcentraal.nl/actueel/fnv-in-estafette-langs-sociale-werkbedrijven-voor-nieuwe-cao/