Zoeken
Stickers 800 jaar Stad DordrechtDORDRECHT – De Dordtse supermarkten zijn op zoek naar vrijwilligers die willen helpen om de plaatjes te sorteren voor plaatjesspaaractie Dordrecht 800 jaar. De actie liep tot begin april. Wie er niet in is geslaagd het speciale plaatjesalbum van Dordrecht 800 jaar Stad vol te krijgen, krijgt alsnog een kans.

 

 

Bij de zeven deelnemende supermarkten liggen al enige weken speciale ruilformulieren klaar, want een fysieke ruilbeurs is momenteel niet mogelijk. De supermarkten riepen iedereen op om mee te doen, en om ook dubbele plaatjes in te leveren wanneer het album al vol is. Zo kunnen zoveel mogelijk mensen proberen hun album compleet te maken. De formulieren kunnen tot en met maandag 26 april worden opgehaald en ingeleverd bij de servicebalie van onder meer Jumbo en Plus.

Meehelpen
Vanaf 27 april gaat een groep vrijwilligers aan de slag om de plaatjes te ‘matchen’. Iedereen krijgt dan een envelop met zo veel mogelijk ontbrekende plaatjes. Deze liggen naar verwachting vanaf 1 mei klaar. Voor deze klus, die op 28, 29 en 30 april wordt uitgevoerd in de Sportboulevard, zijn extra vrijwilligers nog van harte welkom. Zij kunnen zich aanmelden bij jwlemkes@jumbordrecht.nl.
Meer over de spaaractie: dordrecht800.nl/plaatjesboek-dordrecht-800.