Zoeken
24-04-2021

Gehele Oranje Comité bijeen  met Oranje cabriolet VW Groothoofd DordrechtDORDRECHT – Het Oranje Comité Dordrecht houdt deze week verschillende Koningsdagacties. Voor Dordtenaren die een pakket van de Voedselbank krijgen heeft het comité deze week een extra oranje tas samengesteld met allerlei lekkere oranjelekkernijen. Daarnaast is er een kleurplatenactie opgezet én een versierde raam-actie.

 

 

Woensdag was het comité voor de kleurplatenactie aanwezig, samen met de kinderburgemeester, op school Vest. Eveneens werd die dag op de Theophile de Bockstraat een versierd raam ‘onthuld’ en werd er op het Groothoofd door het comité een toast uitgebracht op de Koning. Zaterdag is de organisatie in de stad te vinden waar de Koningskrant wordt uitgedeeld. Lees meer over alle acties in de midweekeditie van Dordt Centraal van deze week. Ook online is het verhaal terug te vinden. https://dordtcentraal.nl/actueel/oranje-comite-houdt-verschillende-koningsdagacties/