Zoeken
16042021 Monumententuin D&O DordrechtDORDRECHT – Nabestaanden ontzorgen. Dat is het uitgangspunt van natuursteenbedrijf De Monumententuin die dit jaar zijn 15-jarig jubileum beleeft. Om nabestaanden in een moeilijke tijd nog beter van dienst te kunnen zijn,

 

 

 

is De Monumententuin uitgebreid met een binnen presentatieruimte én een urnenwinkel waar in alle rust de mogelijkheden van een asbestemming bekeken en besproken kan worden. Harry de Jong, directeur van De Monumententuin: “Mensen komen voor moeilijke keuzes te staan. Het is heel belangrijk dat je daar de tijd voor neemt en tracht hen zoveel mogelijk de zorg uit handen te nemen. Dat doe je door goed te luisteren, te adviseren en bovenal lief te zijn.”

Lees meer op :https://dordtcentraal.nl/ondernemers-en-bedrijven/de-monumententuin-breidt-uit-met-presentatieruimte-en-urnenwinkel/