Zoeken
Actievoedselbank Oranje Comité Dordrecht DordrechtDORDRECHT – Voor Dordtenaren die een pakket van de Voedselbank krijgen, staat deze week een extra tas klaar. Het Oranje Comité Dordrecht heeft een mooie actie bedacht. Speciaal voor mensen die bij de Voedselbank een pakket ophalen, heeft het bestuur in het kader van Koningsdag een feestelijke oranjetas samengesteld.

 

 

“Met boodschappen die zij normaliter niet in een pakket krijgen, zoals oranje muisjes, oranje siroop en oranje tompouces. Mede dankzij vier trouwe sponsoren, die de actie mede hebben gefinancierd, hebben we 365 tassen kunnen samenstellen”, vertelt de voorzitter van het Oranje Comité, Peter van der Leer. Naast deze actie heeft het Oranje Comité voor deze week nog meer leuke activiteiten op de planning staan om Koningsdag 2021 toch een feestelijk tintje te geven.

https://dordtcentraal.nl/actueel/oranje-comite-houdt-verschillende-koningsdagacties/