Zoeken
Frits Baarda reikt boek uit aan oudste bewoonter Hoge Nieuwstraat DordrechtDORDRECHT – Schrijver, journalist en fotograaf Frits Baarda (64) overhandigde zaterdag zijn boek ‘Stemmen uit mijn straat. Dordrecht in coronatijd’ aan de oudste bewoonster van de Hoge Nieuwstraat,

 

 

de straat waar hij al ruim veertig jaar woont. Op een dag in coronatijd besloot hij zijn buren te vragen hoe zij deze ongewone tijd ervaren. Met een microfoon aan een oude vishengel ging hij bij ze langs voor interviews op veilige afstand. Het resulteerde in een boek van 112 pagina’s met dertig persoonlijke verhalen, met fotoportret. Of zoals hij het zelf omschrijft: ‘Een tijdsdocument dat een betekenisvol en ontroerend beeld geeft van een gewone Nederlandse straat in ongewone tijden’.

Lees meer op : https://dordtcentraal.nl/actueel/vijf-vragen-aan-frits-baarda/