Zoeken
FC Dordrecht levert kampioensschaal in voor tentoonstelling I ♥ DordtDORDRECHT – De kampioensschaal van voetbalclub FC Dordrecht uit 1993-1994 zal vanaf 13 december tot en met 21 februari pronken in de tentoonstelling I Love Dordt in het Dordrechts Museum.

 

 

“De kampioensschaal is onderdeel van Dordts erfgoed, die mag natuurlijk niet ontbreken in de tentoonstelling. De club zorgt voor verbinding in de stad”, aldus Henk Donkervoort, commercieel manager FC Dordrecht. De kampioensschaal werd vandaag aan Gertjan Schouten van het museum overhandigd door supporter Elisa Kuster, die al heel haar leven kind aan huis is op de Krommedijk. Na de tentoonstelling gaat de schaal natuurlijk weer terug in de prijzenkast.

Lees meer op : https://dordtcentraal.nl/1/fc-dordrecht-levert-kampioensschaal-in/