FC Dordrecht klaar voor het seizoenDORDRECHT – FC Dordrecht beleefde een donkere zondagmiddag op verplaatsing bij Cambuur Leeuwarden. De Friezen waren met 5-0 te sterk voor de Krommedijkbewoners die weinig in de melk hadden te brokkelen.

 

 

 

De Dordtenaren waarbij de zieke hoofdtrainer trainer Harry van der Ham werd vervangen door Ben Kinds kenden nog geluk nadat Robert Mühren in de zevende minuut een strafschop niet verzilverde. Echter twaalf minuten later faalde diezelfde Mühren niet vanaf elfmeter en was het wel raak: 1-0.
Honderdenachtig tellen verder werd het al 2-0 met wederom Mühren als gevierde man.Op het halve uur spelen was het duel eigenlijk al gedaan nadat Michael Breij voor 3-0 tekende.

Hierna bleef het lange tijd trefferloos op Leeuwarder bodem tot ex FC Dordrecht speler Giovanni Korte zijn oude ploeg op 4-0 achterstand zette.In de extra tijd deed Korte met diens tweede goal van de middag de Merwestedelingen nog wat extra pijn met de 5-0 eindstand.
FC Dordrecht, de hekkensluiter van de Keuken Kampioen Divisie ontmoet volgende week zondag anvang 20.00 uur Almere City FC in eigen huis.

Bron : Dordt Centraal